U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

Kosten volwassenen

 

De psychologische en psychiatrische zorg die wordt geboden door de medewerkers van Wei 43 valt onder de vergoeding van de basiszorgverzekering.

De medewerkers van Wei 43 hebben contracten met alle belangrijke zorgverzekeraars. Wel hebben sommige verzekeraars voor 2017 een budgetmaximum voor behandelaars ingesteld.

Indien de medewerker van Wei 43 geen contract heeft met uw zorgverzekeraar, of wanneer het budgetmaximum van uw zorgverzekeraar is bereikt, kunt u de rekening zelf bij uw zorgverzekeraar indienen. Het is afhankelijk van uw polis voor welk percentage uw rekening wordt vergoed.

Wij adviseren u daarover contact op te nemen met uw zorgverzekeraar.

 

Tarieven

Voor een overzicht van tarieven voor verzekerden, mensen die zelf willen betalen en de regels voor gemiste afspraken kunt u hier klikken.


Nota bene:

Wanneer u klachten heeft over de vergoeding door uw zorgverzekering kunt u terecht bij de onafhankelijke Stichting Klachten en Geschillen Zorgverzekeringen (www.skgz.nl). U kunt daarnaast een melding doen via www.clientenrechten.nl.

 

Eigen risico:

In 2017 is het verplicht eigen risico van uw zorgverzekering vastgesteld op  385. Lagere inkomens worden, afhankelijk van hun inkomen, via de zorgtoeslag gecompenseerd.